Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Engler over Georgia" by R. J. Ellory ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Engler over Georgia

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Engler over Georgia
  • Author : R. J. Ellory
  • Release Date : January 10, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2930 KB

Description

I Georgia i 1939 får den tolvårige Joseph Vaughan høre om det brutale overgrepet og drapet på en liten jente, det første av en rekke drap som tar ti liv i løpet av de neste ti årene. Av frykt og ansvarsfølelse danner Joseph og vennene hans Vokterne, en gruppe barn som er fast bestemt på å beskytte innbyggerne i Augusta Falls mot ondskapen som finnes blant dem. Men morderen unnslipper dem, og de må hjelpeløst være vitne til at stadig flere barn forsvinner.

Forbrytelsene er ødeleggende for det lille samfunnet, og selv når drapene tar slutt, følges Joseph Vaughan bestandig av en skygge av frykt. Det tar ytterligere femti år før det siste kapitlet folder seg ut, og Joseph står ansikt til ansikt med det marerittet som har overskygget livet hans.

R.J. Ellory er en bestselgende forfatter i England. Han har skrevet 5 bøker innen denne sjangeren og har ogsÃ¥ skrevet flere bøker for barn. 
«Ellory er et stort talent, og denne boken … vil trolig sende ham rett inn i kriminalforfatternes stjernehimmel.» – Independent on Sunday

«R.J. Ellory har en levende fornemmelse for rytme og tempo, og vet hvordan han skal la historien utfolde seg … Leseren trekkes naturlig og uimotstÃ¥elig inn i den verden han skaper … Utsøkt.» – Guardian

«Inntrengende, ofte vakker skrivekunst.» – The Times

«A Quiet Belief In Angels is a beautiful and haunting book. This is a tour de force from R J Ellory.»
-Michael Connelly


Download Ebook "Engler over Georgia" PDF ePub Kindle